Мы тут зарыкы вот сниДаЕм

А вы пака пераВеДзіка
А во гэтага шызыка.
Чы ек ёго, згынь вуш!

Ну, ны вкмэнув как день пролытів ужо п.
Ну, прекраСна. І прам аж ясна душ
Стала во тут ат апсталяваняў
У в МацерКІ СЬ Нашяй.

Мы шэ но хотів выпытьы,
Да мякКІ СЬ зняк во і залізлый вжэ К.
КондРахТіЯхв  гэнага генія.
Ну, шо в ГЭНІ шэ дэсь леСнуФ.

Зо сну зробышь вець венічяк тоўСценьКІ ЗЬ.
НаватКІ, шо вы, у в сцень тут с Псышчява.
Так шо чаго вы тамкі сь Панізьзя
Ня рязюмейЯця КрішНУ ШЬ.

Прам мача быццам ў голаў патпіснуля.
І аткКазяЛя ляля Адрыжыну Ж:
Ты там эта… как ево… шызу
Не пітай мне так шыбко ўш!

Так вот. Нашчот ПрекраСНага З.
Ты мне, бляха, ет прекраСцаЕма
Так сцаці, маўля, няпраВВільна
С Падышчаў на ВіўНева зь.

Да!  НевазьМозьня цітаці ў ДзіцяТачкі
Шэ і пра какіе-та тачкі жа, х.
Жах! Страх! Ужас: ямкамі
ПанызыВаль бляўн не Раху й сь.

Ну, а ціПер чытай а но:

Ўжо ўтым до мікуль іс Кулькіў а вон
Зам Ас Хіро Вано ваніліньКамі нь
Ал лада чак на зав Тракай
Ты, мая, вах, нывістКах!

Ну, й шо за Алла-дачка
В Пятачка?
ЗавтраКай
Кай Рылавіч!

Крыпта-Грамка Пііта.
Ды аж на 7 МігСак!

Па сатаВымь, балван!
Чытаты трэ нішо!”
ІС ХлебніКаў ды й ВасіЛіс Каў.

А то хлебні на горілкы
Гондычкы ў Нінак…
Ню, а кавычкы выкКінь КіньСьк.
ПырыЛожы на поліськ лад!

Дій Алек Тус Етвызі.
БО Ж нем гэтКій этНос.
Взялы німцам скыНулі. Да шэ бульбаШысКам
(Не путаць с фаШысьЦікМі сь).

МырГуйТэ. Да шось вТраСітэ уж
С суму в МУСкві твуй.
Бо самы сітны хліб бул
В Олькы ЎлагДзімны зь Дзівіна.

Га? Іль в Пеця РыбуРгу сь?
Да. С Петербург Бур
Вжбурыв в7 Пурыма фш.

Шо “фшы”?
Да ны “фшыстко”, а ДАО УЖ.
Ужынай, Мішка.

... вот вана, наша нывистачка ш.
Да. ИС Панизав.
эСэМэСачКИ Ш
Шлець Хелме


Рецензии