Молитва

Я люблю свою країну!
   Я люблю свою страну!
   Спаси, Боже, Украину!
Боже, зупини війну!

   Убивать никто не должен,
Хай в серцях не буде зла!
   И, чтоб в жизни нашей Божьей,
Шоста Заповідь жила!

   Радостно пусть солнце светит!
Мирним буде хай життя!
    Пусть смеются звонко дети!
В душах буде співчуття!

   Чтоб,, усвоив все уроки,
   Радость испытали мы –
Що настали мир та спокій,
Що немає вже війни!!!    

Автор: Ольга Кистанова.


Рецензии