Забудь шчаслывы дни,

Коль став стары
Й дурны Ж

Вчерашній день прыніс
Ля мні мышок млынців.
А сёння соньця світ
АбрадВаль лійпшь!

Я но на во, на дьвір –
Як тут фш 105 надійк
Усё аж подгрыйбсці найХойРойШій шчь!

Огонь ваш мак спаЛі зь!
Ек гарно жыты в звір.
Ты но хатіш пайісць,
Как жыдк званіць: Ты шо, здурімш?
Йідь до 7-і зь!

Лала! Ла-ла-ла, аль т…
ТіБе ф ТійБеть зайКазь?
Да мы шчас высморКаймс на мохРаньЦів!
Всі красяць счі!

А ты найды во іх!
Аны й пат с3-х залізьць
Узер смокГлі б лядышч! Но вонь ф7 в рыльць!
А на фіга ля ім
Шось знаты про повіТр.
Аны ужэ бальны
Ат січк.

Ось дом 100-іць на гірць.
І весь азь сьвеціць ф піськ!
Но фсё рамно шчэ вбіць
Патребн всіх пціч! Закрась ось сцінь!..
У ф жовт гамнышчь.

А ты, шчо, не й пасПіф
Всё сасЧійТаці, Цігр?
Да, ХІ, да падзіві: чыцьвёртэ Ж чісьль!
А на шосьсі хацінк? 2-цыть другі!
Зложы Ж, старый ОсьЛішьчь:
РахуЮть штыры тычк!
Ну, как фтравіць вэсь світ у в іх гнаішч.

Ну, Ж крахСілі в сілі
КалісьЦік кутасі.
І нават пыдлогы, гляды, цвылы Ж.
Квак-квак! Каля вікна
Фтарые суткі цьма
Усё п патКрашВала б вала й.

Да шо!? Ф тыбэ болыть
Гаж голова?! Ха-ха! Прыкрасн!
Да насыру на масл!
Колодяз в Вась!..

...такых во ж мілых квітк
Ты б отравіл. -
Да йіх ні как ф сылі ш
У ф шэлягішк


Рецензии