twister dog

Twister Dog

Verse 1

Twister dog is walking forward
Crazy eyes and dancing hair
Twister dog is walking forward
Making small steps everywhere

Chorus

Show me how to twist(Twi-ist)
Twister dog (Twi-ist)
Show me how to twist(Twi-ist) (2x)
Twister dog (Twi-ist)

Verse 2

Streets are twisting as shes walking
Every single day
People smiling, people talking
Soon shell sweep away

Chorus

Solo

Verse 3

Twister dog is getting larger
She can twist no more
One day her twisted puppies
Will twist like she before

Chorus(2x)


Рецензии