Слова життя

Торкаючись до слів хоча б на мить
І змогу передати почуття...
І тріпотіння серця не спинить
Коли до слів торкається життя

Слова мов мить, хвилина, забуття
Вони і кара, біль важка буття
Вони летять у хвилі майбуття
І розбивають серце і життя

А є слова, мов річка дзюркотить
І ті слова, мовчанням не спинить
Вони народжують  святі серця
Вони мов воля, для кохання і життя
©Надін Буре


Рецензии