поганий вчинок

допоки ти не зрозумієш,
що можна робити,а що табу
поки ти сам собі чогось намрієш
залиш мене у парку саму

я не чекатиму ,можеш померти
розбитись,втопитись ,а краще ,нестерпно
відновлювать спалені часом нерви

цінуй або втрачай назавжди
щоб мізки варились на сонці
відносся до людей поважно
а мене залиш.назовсім


Рецензии