Бахтсуз я зун

К!ани ярдин гъил акъатна гъиляй зи
Лагь вуна яр,гьик/ акъудда вун рик/яй .
хажалатдин хер хьана зи хиялрал
Бахт авачиз,вилел даим нагъв алай

Жегьил яз зун и уьмуьр дар хьана
Ракъиникай элкъвена заз хар хьана
Чарадакай заз рик1 алай яр хьана
Бахтсуз я зун, вахтунда ваз яр лагьай


Рецензии