Схаменись!

Ну,що,малий? Ми знову звеселились.
Ми знов убухали своє життя,
Ми на нiч так давно вже не молились ,
Вже i не бачно наше майбуття.

Що, любi друзi, знов по чарцi?
За нею знайдем винуватця, владу.
Замiсть борьби полежем на матрацi.
Бездiяльнiсть не розцiнюють,як зраду.

Ну,що, гарненький,знову лячно?
Ти слухай далi,що зверху скажуть,
Ти дiєш знову необачно,
Чекай,коли з твоєї волi по стiнi розмажуть.

Читай,обурюйся до спазмiв.
Все одно про тебе кажуть цi рядки,
Благаю,не приєднуйся до блазнiв,
Не дай встромити знов у нас шипи.


Рецензии