Спи, м й брате повстанче

«Спи, мій брате повстанче…»

Спи, мій брате повстанче,
Спи, мій друг, засинай!
І у мрії далекій
Свій шлях завершай!

Спи, мій брате повстанче,
Спи, мій друг, засинай!
На Майдані небеснім
Мій сон захищай!

Пр.
Ми з тобою побратались,
Душою й серцем навік!
Од вороння захищавшись,
Своїм тілом прикрив ти мій бік…

Увісні ми з тобою
Патрулюєм зірки,
Але прийде світанок,
І я маю піти.

Але, брате повстанче,
Я ще повернусь.
Після денної праці
В наш зірковий патруль.

Пр.


Спи, мій брате повстанче,
Спи, мій друг, засинай!
І у мрії далекій
Свій шлях завершай!

Спи, мій брате повстанче,
Спи, мій друг, засинай!
На Майдані небеснім
Мій сон захищай!
Мій сон захищай!
Мій сон захищай!
Мій сон захищай!


Рецензии