Завжди залишайся людиною

Крокуй вперед на зустріч долі,
Не оглядайся за минулим.
Там немає тої волі,
Що є тепер даром набутим..

Тримай рівну спину гордо,
Не схиляй голову додолу!
Нехай так стане всім відомо –
Що Ти є «панського престолу»!..

Нікого Ти не зневажай,
Бо всі ми рівні перед Богом!
Та все лихе Ти пробачай,
Бо все в житті є бумерангом…

03.07.2014


Рецензии