Батьк1вщина

Не міняйте Батьківщину
І не зраджуйте свій край!
Їх, матусю мов єдину,
Сам Господь подарував…
Не дарма в оцій Вітчизні
Для життя тебе обрав:
Бог у серце якір кинув,
Щоб душею приростав,
Щоб злилися воєдино
І коріння й галузки…
Дім збудуєш, зростиш сина-
І щасливим будеш ти!


Рецензии
Дай, Боже, усім людям на землі бути з Тобою, бо тільки в Тобі наше щастя! З повагою.

Наталья Светлая 7   10.01.2017 23:37     Заявить о нарушении