Не зап1знися!

За блиском – золото сприймаєм,
І по одежі зустрічаєм
По незнанню… Чи доброті...
Бува так часто у житті!
В короткий вік на цій землі
Не запізнися розпізнати,
Хто в небі зіроньки ясні,
А хто – лишень ліхтарик…


Рецензии