Чую, чую тебе брате

Рецензия на «сни наснятся... укр. мова» (Леонид Яровой)  http://www.stihi.ru/2014/06/29/7370

Чую, чую тебе брате
З далекого краю.
Так за що вам умирати?!
Я тебе спитаю.
Так де ж ваші Дорошенко?
Що перевелися?!
Щоб якісь там Порошенко
Крові напилися?!
Новій гетьман не народній
Не для людей дбає
Він як пес  той огородній
По НАТОвскі лає.
Так навіщо убивати
знову вам брат брата.
З двух сторін вас буде ждати
в горі чиясь мати.
Ще не пізно зупиниться
батьків ждут всі діти...
Хватить крові вашей литься,
Гетьмана змініте!!!
Та подайте ви друг другу
свои чисті руки
І позбавте Україну
від тяжкої муки.


Рецензии
Прекрасные стихи, благодарю!но Гетьмана менять не поможет, нужно менять сознание...🙏☀️

Светлана Говорова   17.02.2023 20:08     Заявить о нарушении
Благо дарю, Света!
С уважением,

Сенько Виктор Васильевич   17.02.2023 20:23   Заявить о нарушении
На это произведение написано 47 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.