Кров ю зрошена земелька

Кров’ю зрошена земелька –
Не діждеться сина ненька,
Не діждуться батька діти.
Більш не буде діток гріти
Щира батьківська усмІшка,
Бо ж схололи його ніжки.

Скалять зуби над бідою
Ті, що в дружбі з сатаною,
Ті, що мріють про вершини,
Ті, що монстром для дитини… 
Кров’ю збризкані їх руки,
У очах - потворні круки,
У думках – червиві мрії
І в душі – клубАми змії.

Пройде час… і стане тихо…
Відійдуть і біль, і лихо,
Тільки очі  сиротини
Будуть плакати без спину.

3.07.2014


Рецензии
Вражаючий твір..... Війна - це жахливо...

Ли Чень Дао   03.07.2014 13:20     Заявить о нарушении
Біль і в душі, і в серці, і в думках. Усім бажаю мирного неба. З повагою Т.К.

Татьяна Конюшенко   03.07.2014 13:41   Заявить о нарушении