Чохь са кхабар

Чохь са кхабар,--

Айхьа,

Сачохь кхабар,--

Цара,

Дахар дац и данне,

Изза бен и дацахь.

Моттарг1ина лиепарг,--

Гайта,

Эшча, коча леларг,--

Стешха,--

Биезар бу уьш хьанна?--

Кхаьрда-кх... чекхсагарна.


Рецензии