Цунна а-шениг

ЦУННА А--ШЕНИГ

Воккхавер хьул ца деш,барта

Къоркхокха хьоьстуш го цхьаъ.

Жиргойац, доху цо барташ,

Дола до,

Хеташ ша хьакъ.

Хьовсийша, хаац-кх цунна

Шен карахь дисний цхьа дег1...

Ткъа са-м ду кхокханан хьуьлла,

Шен гуонан "ялсаманехь".

Х1ай къонах, хьо кхета г1орта:

Хьестаршна ахь мел ен харж,

Т1е мах луш, хуьйцу цо атта

Т1аммаьрша ахь ша дитарх.


Рецензии