хьо хили говза

АХ-УЛХ ЕВЗИНЧУЬНГА

Хьо хили говза,

Гина а йоццушехь

Езайалийта.

Хьо хили мерза,

Чамхиъна боццушехь

Хьагаван хьайх.

Х1ун хир ду-м ца хаьа

Кху букархьийзочух вайша.

"Мерзачу безамах

Ирча бер ца кхуьу"-

Олуш-м хезна.


Рецензии