Диана

 Къариб стхадиз багъиш яз.

Шабалутдин ч;арар къугъваз къуьнерал,
Ви гуьрчегвал хас я анжах мелекдиз.
Руьгьдин къашар тир ч;улав тир вилерал,
Гележегдиз тамашзава зерекдиз.
Бахтлу диде-бубад руш я, Диана!
Пак Женнетдин гуьзел къуш я, Диана!

Къе-пака куьн, мехъер хьана, свас жеда.
Бахтлу юлдаш кьисмет хьурай, Инсан тир!
Заз чида куьн, виридаз хуш кас жеда,
Гафаризни краризни хъсан тир.
Виридаз хьиз, зазни хуш я, Диана!
Пак Женнетдин гуьзел къуш я, Диана


Рецензии