Плановим

Сниться Вентелю цей сон.
Що лежить він як барон,
рядом поле коноплі,
й Вовка,суше на кострі.
А вона шкварчить і пахне,
ну,а Дзюнчик, тільки ахне.
Бо навпроти поле маку,
та туди його у сраку,
ширку,вінт і трамадол.
Рядом в річці самогон.
Обригався Саня Маня.
Хобот,вже лежить в кострі.
Ну,а Петька наблюдає
де побігли мурам`ї.
Хлопці,в вас життя єдине,
зднем Святого Валентина!!!


Рецензии