Це все...

Як передати почуття, що з часом вже зникають?
Нема того вогню, що в минулому він був.
Ти все ще віриш в них, а вони вже дотлівають.
Забудь, забудь..чому ж ти не забув?

Це не підвладно часу, відстані і снам.
Усе пройде, та тільки ця любов назад вернеться.
Всім, хто читає - не зрозуміти все це вам.
Не все так просто, як здається.

Не здам позицій і не відступлю,
Ми разом все пройдем, це на одинці не буде нічого.
І все ж ти знаєш, як я тебе люблю
Й не покохаю так вже більш нікого.

                [10:55, 1.08.2013]


Рецензии