Сегодня но у нас 1 чытатель

И гэто смутно так!
Ну, ек гэто бо ты во напысалый,
Шо й сала в дыч ны скалк.

Да. Гэто так однак.
Синаж но б шоб сашкам фш.
И й той змочыты так,
Шоп дидовы хоць плачь!

И вот я нис тут гонды во силоМУ ЗЬ
У ф хлив, чы й ву й сайрай з.
А музика зь ф силови й!
Ну, быттом там...
Ага... ф Сухых Борах.
Колы й я бул малятк
Та й булучКУ Ш фкушяв.

Ну, так ось шось скулят
Собацкы но в Рылакс:
Пуйду на луг
Да пулужу з гадзюцк!

...за тэе во мы вам цвытка:
Я сало йила завш!


Рецензии