Тут за мынэ Хтось сочыныв сцихы З?

Чы шо то гато з Брысь?

Ідзема гоньдзе во на той бік ночы
І ныц ныма ны в головах ны в нас,
Шо зары во вдРУг вовк укусыть хлопця
Чы шэ шо здарыйця…

Эх, Божэ мій! Колы ж то всэ було пак!..
А ныц ны помныш бо колы старык.
Аджэ ж. Ну, во: дывысь, трава шыпочэ,
Бы молоды буслетка ву кублі.

І зары я й ны хочу ныц бы очэнь.
Да шо там мні вкусыты хоць горіськ!
Ну-да. Быда. Ны сала ж ны в рыловскых.
І дэ ж то пак засны. Хоть ты быжы дэ вдыч…

Хы-хы.


Рецензии