Учора нас лякалы быццам очынь!

Ну, шо ураз закроЕйца ЯРУСЬ.
И шо товди робы мни гондэ ф Псковы.
Чы в Псыщовы, ну, уж...

Чинушы вси ж умиють так во збоКУ Б
Шо й прылыпыты фш, ну:
Да Я БЫ вас!..
Чого вин ляс...

От пранц!


Рецензии