Рибалка

Ніч на дворі,
В небі зірки сяють,
Біля річки Буг,комари літають.
На річці рибаків багато,
Всі зловити хочуть,
На Бузі риби є багато,
Та клювати,не завжди вона хоче.
Є  рибаки що рибу ловлять,
Різні приманки вони з собою возять.
Уже світає на дворі,
Заспівали солов'ї,
Ловитись риба перестала,
Можна щось перекусити,
Та ловити далі.
Ніч дуже швидко пролетіла,
Ми риби трошки наловили,
Свято Молоді сьогодні буде,
Святкувати його будем.

    29.06.2014р.


Рецензии