Чи не чу ш музику

Чи не чуєш музику,
що так пестить...
вона виграє
там де я є?

То не світло буде,
що так обгортає...
тепло дає
там де я є?

Не відчула дотику,
хвилі невідомої
досі незнайомої
із землі далекої?

Не почула поклику,
а лунав так голосно,
тількі білі полоси
обіцяв.

Де ж ти знайдеш іншої(го)
може тільки в кожному
так, напевно, в кожному,
але більш ніде...


Рецензии