13. трускавець

ТРУСКАВЕЦЬ – КУРОРТНЕ МІСТО
ТАМ ПОВІТРЯ ДУЖЕ ЧИСТЕ,
ВСІ КУРОРТНИКИ ТУДИ
ЇДУТЬ, ЩОБ ПОПИТЬ ВОДИ.
А ВОДИЧКА МІНЕРАЛЬНА
І ЦІЛЮЩА Й ЛІКУВАЛЬНА.
ВОНА ВСІМ ДОПОМАГАЄ
ВСІ ХВОРОБИ ВІДГАНЯЄ.
І МАССАЖ І ФІЗКУЛЬТУРУ,
І ПОТРІБНУ ПРОЦЕДУРУ
ВАМ ПРИЗНАЧИТЬ ФАХІВЕЦЬ
НА КУРОРТІ ТРУСКАВЕЦЬ.
І НАФТУСЯ І МАРІЯ,
БРОНІСЛАВА І СОФІЯ –
МІНЕРАЛЬНА ЦЯ ВОДА
НА ВВЕСЬ СВІТ ТАКА ОДНА.
ТРУСКАВЕЦЬ – ЗЕЛЕНИЙ КРАЙ
ОТАКИЙ МАЛЕНЬКИЙ РАЙ
ВСІХ ПРИВІТНО ЗУСТРІЧАЄ
ХТО ДО НЬОГО ПРИЇЗДЖАЄ

ОЛЯ ГОДНЯ
23 КВІТНЯ 2012 РІК..


Рецензии