Сега-вохвац

СЕГА--ВОХВАЦ

Йог1аелла хьан соь хьежар

Беттасечул башха

Йовхо ца луш ду.

Кху хьолах со нийса кхетахь,

Безам--маьлхан

Суй кхетта бац хьан дагчу...

Йо1, хьан б1аьргаш--и ши буьйса

Сан сурт доккхуш х1унда хьуьйсу?


Рецензии