Почуй слова молитви, Боже

Почуй  слова молитви, Боже,
Коли звертаємося ми.
Ти в боротьбі нам допоможеш
І душу визволиш з пітьми.

Ми ще поки не досконалі,
Не все виходить ще поки,
Але все ж йти потрібно далі,
Щоб сяять в небі, як зірки.

Коли спіткнемось чи впадемо
Ти з милістю не осуди.
Ми сил піднятися знайдемо
У Тебе лиш, щоб знов ходить.


Рецензии
Цікаво сказано.....

Ли Чень Дао   01.07.2014 14:31     Заявить о нарушении
Божих вам благословінь!

Валентина Коц   02.07.2014 15:02   Заявить о нарушении