Ти сiль землi, ти свiтло свiту

Ти сіль землі, ти світло світу,
Ти Наречена в білих шатах.
Повинна зносити, терпіти
І Нареченого чекати.
Покликана від світу цього –

Не заплямуй себе нічим,
Щоб піднятою бути Богом
І поруч завжди бути з Ним.
Залишься вірною у всьому,
І підеш в вічний край додому.


Рецензии