Тольк сэрцы трывожным пачую...

Толькі ў сэрцы трывожным пачую..
Усю крыўду, увесь боль, увесь жах,
Старадаўняй літоўскай Пагоні
Не чуваць і даўно не відаць...

Пранясліся кудысь тыя коні
Па палетках і свежай расе
Беларусь - толькі гэтае слова
Засталося і ВЕЧНА ЖЫВЕ!

Маці родная, маці краіна,
Ты прабач сваіх родных сыноў
Ты прабач жа ўсіх, каго нарадзіла...
За цябе памерці дазволь!


Р.С. Недарэчны рэмікс класічнага твора....


Рецензии