В пам ять Чорним лицарям

Ой ти "Батька", рідний наш "Батька",
Ясний сокіл ввисочині.
Де та слава твоя та козацька,
Що залишилась вже у тіні.
Де тачанки, де шашки, де коні?
Що вбивали ворожі тіла.
Де звитяга твоя у погоні?
Прославлявши минулі літа.
Де та гвардія в чорних бушлатах?
Що готова до битви завжди.
Не одягнена в золотих латах,
Бо не має в них їм нужди.
Де та зброя відібрана в ката?
За свободу щоб з нею іти.
І карати заможних багатих,
І нехай це буде завжди.
Чорний прапор піднімимо вгору,
Прославлявши минулі бої.
Всіх заможних заб'ємо в комору,
Завоюєм безмежні гаї.
Ой не згасне слава "Гвардії чорной",
Що пробила народу стежки.
Душа наша не буде покорной,
Не сховаєм свободу в мішки.
І не мають вони такі гроші,
Щоб волю нашу придбать.
Ми ніколи не будем хороші,
Хай живе "Чорная радь".


Рецензии