Пробач

Ти сердешя за те, що я жорсток с тобою,
Не можеш зрозуміти ти, чому?
Втираєш сльози ти рукою,
І погляд твій в'їдається в пітьму.
Ти думаєщ,що не потрібна ти мені,
І кажеш це вже напряму.
Пробач,я розгубився сам в собі,
Але без тебе я помру...


Рецензии