Власне кажучи

Власне кажучи , хочу сказати,
Що всім вдячна за все, що було,
І немає чого тут питати,
І гадати як бути б могло.

СкАжу чесно .. - ліміт,
Не встановлюю й більше не буду,
Як і рамку, де бачила світ,
Все єдине - краса є повсюду.

І в дорозі я все відпускаю,
Що бентежило чи турбувало,
Наверху, десь там, відповідь знають,
Та ведуть нас, щоб краще стало..

Власне кажучи, хочу сказати,
Що своє в цьому світі знайшла,
І немає про що тут питати,
Головне - що душа розцвіла..


Рецензии