Можливо...

Можливо...

Можливо...
Все на світі не важливо.
За вікнами панує злива.
І у житті все якось...
 криво.
Та вірю я, і це - важливо!
Пташки прощаються тужливо...
Я зміг. А ви - в житті -
 змогли ви?
- Ти зміг... -
 мені шепоче злива.
Дивлюсь у вікна.
Зміг?
Можливо...


Рецензии