Не спрашивай

Не питай
Де я був коли тобі було так солодко
Де я був коли тебе таку незайману
Підіймали вище неба
Тільки сам на сам
Хіба не там
Просто мені  так хочеться
Бути там де і ти
Так хочеться Жити у тебе в полоні
І бачити
Як тікають від мене сни
У твої долоні
Не питай
Чи бувало так що я не міг заснути сам
Я стояв і лиш дивився як ховає дощ
Все що сказано тобою
Всі твої сліди
Бо так завжди
Просто мені Так хочеться
Бути там де і ти
Так хочеться Жити в тебе в полоні
І бачити
Як тікають від мене сни
В твої долоні

__________________ * ________________________


Не спрашивай
Где я был, когда тебе было так сладостно.
Где я был, когда тебя, совсем воздушную,
Поднимало выше неба.
И только не здесь,   
И только не там.
Просто мне так хочется
быть там, где и ты,
и так хочется - быть  в плену  у тебя
И видеть- как мои сны
улетают к тебе .
Не спрашивай,
Было так,что я тогда не мог заснуть никак
Я стоял и лишь смотрел,
как прячет дождь всё,
что сказано тобою
Все твои следы.
И так всегда.
Просто мне так хочется
быть там, где и ты
и так хочется - быть  в плену  у тебя
И видеть- как мои сны
улетают к тебе .


Рецензии