на перли

шукай мене в лісі
з перебитими кістками
сонце через місяць
приведе до тями .

трояндами укриті
ребра самогубця
бачиш ,води злиті ,
буйволи несуться

чарівні судини
виглядають з тіла
кропивою органи
в мить заволоділи

тільки не у землю
мене кидай померлу
спали усе ,і порох
виміняй на перли


Рецензии