на белорусском языке

Сыйшоў апошні снег,
       і на палесках
Заззялі белым полымем
       пралескі.
Танюткі водар маніць іх:
       - Сарві,               
Сваёй каханай-любай
       падары.
І ты убачыш,
       як заб’ецца яе сэрца—
Яно пралескай будзе
       тваёй грэцца.


Рецензии