У темрявi не чути слiз

У темряві не чути сліз

У темряві не чути сліз,
Вона ховає вік таємний,
Де відчай і навколо крик,
Де злість наповнює бокали.

Я осторонь стою із раною у серці,
Хто точить кров з обрізаної вени,
Хто тягне в глибину,
Розділений скелет?

Цей шепіт як кинджал,
Проймає гіркий плач,
Ніяк не повернутись,
У темряві на час.

Не заспокоїть серце,
Що раною злилось,
Нас розділяють стіни,
А тут неначе в сні.

Я бачу кожну душу,
І відчуваю ритм,
Жбурляє вітер стогін,
Ненависті і сліз.


Рецензии