бо - солда-Ти!

хто спить
а хто молитву жне
навколо лісу
з автоматом
із болем в серці
згадуючи матір
востаннє шепотом
гукає Бога
про допомогу
якомога
швидше
бо куля глибше
і болюча
це вище неба
коли
в травах
літати
та не помирати
повстати з мертвих
бо - солда-Ти!


Рецензии