***

В любви запах маттиолы,
В разлуке вкус рябины.
Пока сердце не остыло,
Нет в нём чувства вины.

В любви запах маттиолы,
В разлуке вкус рябины.
Не покидай меня никогда,
Особенно - осенью.


Алiна Олiйник –
умовна поезiя

В любові запах матіоли,
В розлуки – смак горобини,
Поки серця не охололи
Нема в них почуття вини.
В любові запах матіоли,
В розлуки – смак горобини.
Не покидай мене ніколи,
А особливо – восени.


Рецензии