Не плач

Земле моя не плач!
Ранами не кровоточ
Усіх нас небогих пробач
І тільки переможи!

Земле моя не плач!
Голосять бож матері
На кожного сина палач
І щастя лежить в землі!

Земле моя, не плач!
Втоплюся в твоїм болю
За кожну трагічну смерть
Я сто разів теж помру!

Земле моя, пробач!
За те що вбиває брат
За те що ти вся в крові
Україна моя, прости...


Рецензии