В тазовы лыжело якэсь ципа з мнеско!

А тута кабы да й ныМА Й?
Да ек гэто жыду страдаць

Тут мы выйшов в полэ –
А в нас нихт чэрнобыльк!
Ах, шо ш, моя доля,
Тоби мы, жыд, зробэм.

Да ты поймы, дроля:
Нычого ны й в Тёлок!
А ны й в Павучочка ны й кропЛИ Ш.

Да й вот: ты но в Тота
Спытай, чы-то можна вж
Забраты хоть грошка свого у ф пинк-флойДар Ж.
Ай-яй! ГэлекТронНик!
Эзип пай! Вкладь вошк с пар фш!

Ну, как то! Данайцы
Да шоб а ны й в яйц Жабк.
Да й вота ана та-та-та! Дзвоны но до жыдкых,
Дид Васьк.

... да й вот: над вечернею мглой
ВдРУг небо зажгЛось!..


Рецензии