В крилатому жупанi

В крилатому жупані
Літа травневий жук,
А дятел, на каштані,
Виводить тук і тук.
Горобчик для дружини
Несе в дзьбку зерно.
Сорока на ожині
Кричить на все село.
Лелеченько ,цибатий,
Для діток в'є гніздо.
А котик,біля хати,
Лежить серед квіток.
Диск сонечка,промінням,
Лоскоче гілочки.
Собака спить на сіні
І бачить дивні сни.
А півник кукуріка,
Зве снідати сім'ю.
Летить,вгорі,шуліка
Жде здобич лиш свою.
Ромашка посміхнулась
Народженому дню.
Природа знов проснулась
Співа:-Живу!Живу!


Картина «Нежное утро », Художник Гунченко Cветлана


Рецензии
Красивый Ваш крылатый жупан,Валя, И пташки щебечут!
Когда просыпается природа кажется ,что и ты заново рождаешься.
С теплом !
Светлана.

Ветрана   29.06.2014 09:42     Заявить о нарушении
Это дачная зарисовка!
Спасибо за отзыв)))

Левиа   29.06.2014 12:24   Заявить о нарушении