Прощай

Дивись, як небо проводжає нас
І всі зірки, немов, кричать - Au revoir
Я впевнений, ти розумієш
Що це кінець, the end, фінал

Ця гра, звичайно, була варта тих свічок
Що розпалили наші прокляті серця
Разом з вином, я випив всю палку любов
Але, нам не судилося дійти кінця

Як би не було важко, але треба
Давно розставити крапки над "і"
Попереду нова, цікавіша планета
Не проводжай, давно я мав піти

Я знаю, розумію твою біль
Чи так вважав, читаючі вірші
Я впевнений, в тобі достатньо сил
Йти далі своїм шляхом, старе залишивши

Прощальний поцілунок і міцні обійми
Нехай, тобі дарує ця чудова ніч
Втопи свої страждання у любові
Я дякую тобі,
що ти, колись була...
Колись, була зі мною


Рецензии