Воля

Коли в людини живе Дух,
То він живе по Божій Волі,
Та направля він всі думки,
На те щоб жити у Любові.

Коли міняємо Ми Світ,
За допомогою і Волі,
Щоб все те зло, що тут жило,
Покарено було і Богом.

Тепер на поміч тим Богам,
Прийшла партійна ланка "ВОЛЯ".
Яка в свойому Сердці доброти,
Отримає повагу від наРОДу.

Ми зробимо все так,як говорить Господь,
Словами через Дух наРОДу,
Світитимо ми будемо для вас,
Хто був і є та народився в "ВОЛІ".

Бажаю вам від всій Душі,
Та чистого і Світлого лиш Неба,
Зробіть все так,як на голгофі говорив,
На те є ваша, Божа "ВОЛЯ".

Змініть ви ті сердца людей,
Хто дуже хоче доброти та ласки,
Хто хоче шоб не було війни,
Хто хоче жити у свободі.

Змініть розумніть у вершках,
Що посідають в ланках влади,
Зробіть все так, як побажаєте Батькам,
Щоб жили люди в честній, справедливій Україні,

Зробіть свою Державу во главі,
Не тількі у Європі.
Хай все тепло що йде від вас,
Охоплює усю ПЛАНЕТУ!





 

 


Рецензии