Складнi часи, важке життя...

Складні часи, важке життя
І сум безрадісний в очах...
Як, все це пережити?
Очі в небо,  діти...               
               
Стоїть у полі дитинча,
Закриті його очі,
Відгородилось від всіх мрій,
нічого вже не хоче.

Ще вчора гралось у піску,
Беззахісно та мрійно,
А нині, мамині долоні
ласкаво  не зігріють...

Не пригорнуть до себе,
повихололи очі,
уже не хоче жити...
А маків так... досхочу.

Я прошу тебе зупинись,
Молюсь, ти бачиш небо?
Які сліпі ті люди,
Не хочуть сльози чути.

Колихайся стебельце,
Між степів високих,
Я  там за тебе з Неба,
Помолюсь до Бога.


Рецензии
Більш над усе жалко безвинних дітей!

Анна Стефани 2   16.01.2017 17:09     Заявить о нарушении
З вдячністю до Вас.

Елена Ясковец   16.01.2017 17:45   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.