МОЕ СЕЛО

БІЛОЗІР'Я  НАЗВА-"БІЛЕ ОЗЕРО",
ВСЯ КРАСА-  ЛІСИ  ЙОГО Й ЛУГИ,
БО КАПКАС, ВЕРБІЇВКА Й ЗАОЗЕРО,
СКРІЗЬ МІСЦЯ  ЧАРІВНІ НАВКРУГИ.

НЕ  КУПИТИ  НІ  ЗА ЯКІ  ГРОШІ,
ТІ МІСЦЯ, ДЕ НАРОДИВСЯ Й ЗРІС,
І ШКОЛУ,ЩО НАВЧАВСЯ НА"ХОЛОШІ"
ДОРОГІ МЕНІ ПОЛЯ,САДИ  І  ЛІС.

В  БІЛОЗІР'Ї  -  НЕБО  ОСОБЛИВЕ,
ТАМ НЕ ТАК,ЯК ЗАВЖДИ СЯЮТЬ ЗОРІ,
ТА Й  ВЕСЕЛКА  ІНША ПІСЛЯ ЗЛИВИ,
І  ДУШІ У ЛЮДЕЙ  ЯКІСЬ  ПРОЗОРІ.

ХОЧ  ЖИВУ  У  МІСТІ  Я ДАВНЕНЬКО,
ЧАСТО  МЕНЕ   МАНИТЬ  ДО    СЕЛА,
В  БІЛОЗІР'Я  ТЯГНЕТЬСЯ СЕРДЕНЬКО,
ДЕ З ДИТИНСТВОМ, МОЛОДІСТЬ ПРОЙШЛА.


Рецензии
Де ж твоє отеє Білозір'я.
У яком мешкаєш краю?
.

Юрий Уныченко   04.01.2016 21:55     Заявить о нарушении