Не телефонна розмова...

 

Розбитим серцем душу крає
Отой жахливий голос твій:
«Не телефонна це розмова!» -
Луна, як вирок, як докір…
«Не телефонна це розмова!»-
Немов у скроню молот б`є…
«Не телефонна це розмова!»-
Ще більше смутку додає…
Якби ж то знати це раніше!
Якби ж додуматись  могла,
Слова  до тебе   найніжніші
З душі б не  випустила   я!
Не був би ти у мене сонцем,
І подихом моїм не був!
Не був би в світ моїм віконцем…
Ніким ніколи б ти не був!!!


Рецензии