Сьогодн


Прокинулась серед щасливий лиць,
Вітали день вони, не поспішали,
Вони жилИ в цю саму мить,
Образ та відчаю не знали..

Прокинулась і світло зустрічає,
Кристали мрії втілились в життя..
Сьогодні наймиліший ранок, з чаєм,
І джазова мелодія буття..

Навпроти найрідніші очі маю,
Вітання..нОвий день для відкриттів!
Це найщиріше моє щастя,знаю,
І не соромитимусь більше почуттів!


Рецензии