за здоровый спосиб життя

Сценарій виступу агітбригади
«За здоровий спосіб життя»
Миколаївської ЗОШ № 13
2009 р.

• Звучить музика (на мотив песни «Кабы не было зимы »).
                ПЕСНЯ

1. Я питаю маму часто:
    Що найбільше в світі щастя?
    «Буть здоровим, -- каже мама,--
    Це закон, а не реклама!»

2. Виступає гурт «Надія».
     Про майбутнє кожен мріє.
     Буде хай воно щасливим,
     Чистим, світлим і красивим!
      А девіз наш кожен знає:  (разом)
                Ми за здоровий спосіб життя!
                Будуємо світле своє майбуття!
3. А у мене є дідусь,
     Ним пишаюсь і горжусь.
     Йому скоро вже 100 років.
     Не робив він хибних кроків:
     Не курив, не пив гірку.
     Мрію долю мать таку!

4. (Читає лист)  Друзі! Слухайте уважно:
                Ми отримали листа.
                До проблем лише поважно!

3. Ну і що там за біда?
 


4. Пише автор: «Це паління…!
     Вже скінчилося терпіння!
     Курить молодь і старі,
     Всі димлять, як димарі!
     Є ж Закон про заборону!
     Ні, димлять усі до скону!

5. Що порадити таким?
     Адже це отрута—дим!
     Шкодить тим, хто палить сам,
     Тим, хто поруч—шкодить нам!

Всі: Проти паління станьмо разом!
        Громадо, знищимо заразу!

     Звучить музика (Пісня бандитів з «Бременських музикантів).
              ПЕСНЯ
Ех, говорять, що горілка
До добра не доведе.
Дзвонять дзвони і мобілка—
Вусом Вася не веде.
Ой-ля-ля, ой-ля-ля!
Порятуйте Василя!
Ой-ля-ля, ой-ля-ля!
Ех-ма!

6. Ходять в місті і селі
    І великі і малі:
    Васі, Василі, Васюти
    П’ють, буянять там і тута!

1. А страждає хто? Родина!
     І лежать герої тихо
     Попід тином і парканом,
     Тягнуть руки за стаканом.

2. Та хіба ж то це життя?!
     Є робота до пуття:
     Перспектива є чудова,
     Наша нація здорова!

3. Не паліть цигарки, друзі!
     Бога маєте у пузі?
     На здоров’я вам начхати?
     Що на це вам скаже мати?
4. Алкоголю не вживайте,
     Краще про здоров’я дбайте!
     І моржуйте, і тренуйтесь,
     До майбутнього готуйтесь!

5. «Ні!»--наркотикам скажіть,
     Вузол міцно зав’яжіть—
     Назавжди запам’ятайте:
     Цю заразу не чіпайте!

6. Досить, друзі, про погане,
     Бо не всі в нас наркомани.
     Алкоголіки, курці!
     Пропагуймо, та не ці,
     А хороші звички, добрі,
     Ми до добрих справ—хоробрі.
     За здоров’я беремось.
     Ми спортсмени справжні! Ось!

Зарядка-танець «Руки вверх» (група «Руки вверх»)
    
 


Рецензии
Яка ж ти молодець, дуже-дуже гарно!!!

Олег Сидоренко 2   26.02.2015 15:11     Заявить о нарушении